Menu

The Mark

10 mei 2014 om 19.30, Westerbioscoop (Rotterdam)
 
THE MARK - De internationale economie staat op de rand van de afgrond. Om deze situatie te redden is er een G20-top in Berlijn georganiseerd, waar een geheime nieuwe technologie zal worden aangekondigd.
Op de vlucht van Bangkok naar Berlijn is bij Chad Turner, een voormalig soldaat en nu werelds eerste test object voor de geheime technologie, een biometrische microchip geïmplanteerd.
Een groep huurlingen, onder leiding van Joseph Pike, zit ook in het vliegtuig om deze te kapen en de microchip te stelen voor hun mysterieuze leider, Philypp Turk. Chad moet er voor zorgen dat de microchip niet in verkeerde handen valt!
 
the-mark-redemptionTHE MARK II - REDEMPTION - Korte tijd nadat ze met een parachute uit vlucht 777 zijn gesprongen komen marinier Chad Turner en stewardess Dao terecht in een wereld vol waanzin. Alles staat in brand en er heerst paniek en chaos in de straten.
Maar dit is slechts het begin. Een team van huurlingen onder leiding van Joseph Pike is op jacht naar Chad en Dao. Pike heeft de opdracht gekregen de revolutionaire biometrische microchip uit het lichaam van Chad te verwijderen om deze voor iedereen te kunnen gaan gebruiken.
Chad en Dao beginnen aan een bloedstollende missie en gaan in de gevaarlijke straten van Bangkok op zoek naar het meesterbrein achter dit plan.
Maar er is weinig tijd...

Media

terug naar boven