Menu

Trade of Innocent

Een echtpaar rouwend om het verlies van hun eigen dochter, is uitgezonden om jonge meisjes die verkocht zijn voor seksuele slavernij te redden.
In de achterstraten van een toeristische stad in het huidige Zuidoost-Aziƫ, vinden we een smerige kamer, een bed met vuile lakens en een klein meisje wachtend op de volgende man om haar te gebruiken. Alex, een mensenhandelonderzoeker speelt de rol van haar volgende klant als hij onderhandelt met de pooier voor het gebruik van het kind.
Claire, Alex' vrouw, is gevangen in de stroom van haar nieuwe leven in Zuidoost-Aziƫ en haar rol als vrijwilliger in een nazorg voor geredde meisjes. Zij en Alex hebben allebei nog te maken met hun verdriet van het verlies van een kind jaar eerder. Als beiden op hun eigen manier worstelen om de pijn van hun verleden en de realiteit van uitbuiting van kinderen waar ze nu wonen en werken te overwinnen, worden ze samen meegezogen in het leven van de lokale buurt meisjes, van wie vrijheid en waardigheid worden bedreigd.
Parallelle verhaallijnen met elkaar vervlochten en ontvouwen wendingen tegen de achtergrond van de gevaarlijke mensenhandel wereld, in een verhaal van strijd, het leven, hoop en verlossing in de "TRADE van INNOCENTS."
Premiere: Westerbioscoop (Rotterdam)
Datum: 14 september 2013

 

Media

Meer in deze categorie: « Genesis Code The Book of Daniel »
terug naar boven