Menu

Filmavond Westerbioscoop verplaatst

Rotterdam – De maandelijkse filmavond van de Westerbioscoop wordt eenmalig verplaatst naar een andere datum. Doordat de apparatuur op de locatie EC Europoort niet beschikbaar is, zal de film “The Frontier Boys” twee weken later getoond worden, op zaterdag 22 juni 2013.

Op maandag 3 juni kreeg de organisatie te horen dat er technische problemen zijn met de beamer op de locatie. Medewerkers van EC Europoort zijn direct aan de slag gegaan om het probleem te verhelpen. Vooralsnog was men in de veronderstelling het probleem op tijd te kunnen oplossen. Woensdag 5 juni was dit nog niet gelukt en werd door EC Europoort besloten om extern hulp in te schakelen. Helaas kan niet gegarandeerd worden dat de apparatuur op zaterdag 8 juni gebruikt kan worden. Het regelen van een andere beamer met dezelfde capaciteiten is een kostbare aangelegenheid, waarvoor geen financiële middelen beschikbaar zijn. Daarom heeft de Westerbioscoop besloten om de filmavond te verplaatsen naar zaterdag 22 juni 2013.

Het is natuurlijk erg jammer dat de eerste van de maandelijkse filmavonden gelijk verschoven moet worden. De organisatie heeft gekeken of uitwijken naar een andere locatie een optie is, maar er is geen geschikte locatie beschikbaar. De kleinere zaal van EC Europoort wordt komende zaterdag gebruikt voor een andere activiteit. Voor de Westerbioscoop is dit aanleiding om structureel een alternatief achter de hand te hebben. “We gaan er vanuit dat de problemen binnenkort verholpen zijn en het een eenmalige gebeurtenis is”, aldus de organisatie. Dat neemt niet weg dat er alternatieven beschikbaar moeten zijn.

Reeds gekochte kaarten voor 8 juni zijn geldig voor de vertoning op zaterdag 22 juni. Mocht men die avond niet kunnen, dan kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact op worden genomen om de kaarten te retourneren. Vanzelfsprekend wordt het bedrag teruggestort.

De filmavond in juli staat gepland op zaterdag 13 juli om 20.00u. Op www.westerbioscoop.nl zal binnenkort de film worden aangekondigd. Ook de trailer is daar dan te bekijken.