Menu

Betalingsmethoden

Betalen met iDEAL
Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL.
iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij Postbank, en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pinbetaling.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij KleinConcert.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Klein Concert wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Als u beschikt over internetbankieren bij één van de deelnemende banken, kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden. Heeft u dit niet, vraag dit dan aan bij de deelnemende banken.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?
Alle klanten kunnen bij Klein Concert gratis met iDEAL betalen.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?
Na elke betaling met iDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt u achteraf in uw rekeningoverzicht uw betaling met iDEAL terug.

Bank- / Giro-overschrijving
U ontvangt na uw bestelling een bevestigingsmail met uw bestelling en de betalingsgegevens van Klein Concert. U kunt op uw gewenste wijze het bedrag naar ons overmaken op Rabobank rekeningnummer 109.92.51.709 te Sliedrecht, onder vermelding van uw Ordernummer. LET OP als u in de laatste week van het evenement kaarten besteld met bankoverschrijving is de kan groot dat wij de betaling niet op tijd binnen hebben en de betaling kunnen bevestigen.

PayPal
U betaalt via een PayPal account die u zelf heeft aangemaakt op www.paypal.com.

Kadobon
Heeft u een kadobon? Wij hebben geen mogelijkheid om kadobonnen te verzilveren.